PDF
Štampa
El. pošta
Napisao Administrator
petak, 03 februar 2012 23:40

SUPERMICRO SERVERI


Supermicro® je globalni lider na polju visokih performansi, visoko efikasanih serverskih tehnologija i inovacija, takođe i provajder end-to-end računarskih rešenja za IT kompanije, Datacentre, Cloud sisteme, HPC i Embedded Sisteme širom sveta. Supermicrova Advanced Server Building Block® rešenja nude ogroman niz modularnih, interoperabilnih komponenti za izgradnju energetski efikasnih kompjuterskih rešenja optimizovanih za aplikacije. Ova široka linija proizvoda uključuje servere, blade-servere, GPU sisteme, radne stanice, matične ploče, kućišta, napajanja, storage tehnologije, network rešenja i SuperRack ® ormare i pribor. Inovacije u arhitekturi uključuju Twin arhitekturu, SuperServer ®, SuperBlade ®, MicroCloud, Super Storage Bridge Bay (SBB), Double-Sided Storage ™, Universal I / O (UIO) i WIO expansion tehnologije koje isporučuju performanse bez premca.

 

Supermicro kombinuje 18+ godina iskustva u naprednom inenjeringu, efikasnoj proizvodnji i stručnoj integraciji radi razvijanja Green computing rešenja. Kompanija je posvećena očuvanju životne sredine kroz " We Keep IT Green ®" inicijativi. Od matičnih ploča i napajanja dizajniranih sa najnovijim komponentama visoke efikasnosti do inteligentnog upravljanja napajanjem i podsistemom hlađenja, Supermicro nudi energetski-efikasna, ekološka rešenja dostupna na tržištu.

 

Supermicro je osnovan 1993. sa sedištem u San Hozeu, u Kaliforniji, i zapošljava oko 1.300 ljudi širom sveta. Kompanija je bila profitabilna svake godine od osnivanja i ima godišnju prodaju koja dostiže 1 milijardu dolara. Proizvodi se prodaju velikim distributivnim kanalima, uključujući VAR, SIS i OEM partnere širom sveta, kao i putem direktnih prodajnih kanala. Operativni centri se nalaze u Silicijumskoj dolini, Tajvanu i Holandiji.

 

Poslednje ažurirano ( sreda, 23 maj 2012 14:39 )

Održavanje IT Sistema

Imajući u vidu da u današnje vreme ne postoji preduzeće koje ne poseduje računarski sistem. Slobodno možemo reći da je poslovanje svakog preduzeća u velikoj meri vezano za računare. pročitaj više

Hardware & Software

U ponudi imamo rešenja renomiranih svetskih kompanija od kojih bismo izdvojili Supermicro u oblasti serverske i workstation opreme. Takođe zastupamo antivirus rešenja kompanije Avira.

Projektovanje Mreža

Bavimo se projektovanjem i tehničkom realizacijom LAN i WAN kablovskih i bežičnih mreža, povezivanjem udaljenih lokacija putem VPN-a. Takođe možemo obezbediti i uslugu pristupa internetu.