PDF
Štampa
El. pošta
Napisao Administrator
nedelja, 29 januar 2012 20:35

INTEGRACIJA


Vršimo kompletnu integraciju računarskih sistema od rešenja mrežne infrastrukture preko računarske opreme i aplikacija potrebnih za poslovanje do pojednostavljenja radnih procesa putem optimizacije i korišćenja naprednih računarskih tehnologija. To praktično znači da na osnovu potreba vašeg poslovanja možemo osmisliti adekvatan računarski sistem koji će odgovoriti na tražene zahteve. Takođe možemo izvršiti i kompletnu instalaciju, povezivanje i puštanje takvog sistema u rad. Pružiti adekvatnu tehničku podršku i održavanje sistema kako u toku tako i nakon implementacije.

 

 

Poslednje ažurirano ( sreda, 23 maj 2012 14:43 )

Održavanje IT Sistema

Imajući u vidu da u današnje vreme ne postoji preduzeće koje ne poseduje računarski sistem. Slobodno možemo reći da je poslovanje svakog preduzeća u velikoj meri vezano za računare. pročitaj više

Hardware & Software

U ponudi imamo rešenja renomiranih svetskih kompanija od kojih bismo izdvojili Supermicro u oblasti serverske i workstation opreme. Takođe zastupamo antivirus rešenja kompanije Avira.

Projektovanje Mreža

Bavimo se projektovanjem i tehničkom realizacijom LAN i WAN kablovskih i bežičnih mreža, povezivanjem udaljenih lokacija putem VPN-a. Takođe možemo obezbediti i uslugu pristupa internetu.